Лети птиче, лети Дендуче... и не се обръщай назад!, написа

...
Лети птиче, лети Дендуче... и не се обръщай назад!, написа
Коментари Харесай

In memoriam: Една от най-близките на Денди разплака всички с тези думи 


Лети птиче, лети Дендуче... и не се обръщай обратно!, написа актрисата Касиел Ноа Ашер
: Една от най-близките на Денди разплака всички с тези думи
Актрисата Касиел Ноа Ашер, която се показва като Настасия Филиповна във "Фейсбук ", написа трогателен пост за умрелия Любомир Милчев - Денди. Двамата бяха доста близки.

Много... доста ми е мъчително! Ние - твоите другари те обичахме!
Знаехме какъв подарък са срещите и диалозите ни с теб!

Близък другар на Денди пред БЛИЦ: Отиде си неразбираем, беше ненавиждан за това, че...

Благодаря за наученото, за доверието, за вглеждането! Лети птиче, лети Дендуче... и не се обръщай обратно!

“… Някаква част от мен бе в плен на страха, че съм несретник и дрипльо и че даже и клошарите са по-щастливи от мен, което бе пресилено, най-малкото по тази причина, че аз постоянно изнамирах ракурс, в който да ги лицезра като светци, додето у някои от тях се загнездваше съмнението какво върша измежду тях и дали не съм се провалил, или пък разкарвам привиден неуспех от досада и уталожване.

Малкото изменничество, което хората правят вседневно е един тип податливост към разомагьосване, просто ей по този начин, както децата разглобяват кукла, с цел да видят какво има от вътрешната страна, а след това биват разочаровани от разкрилата им се празнина Аз даже обичах да пристигам нагизден в смокинг или фрак преди, или след някой банкет, да посядам измежду тях и да черпя ентусиазъм от контраста…

Някои ме презираха и прикрито се радваха като считаха, че съм пропаднал, изпаднал, сурнал се към пропастта, вдлъбнат в порока, измежду изметта… Биха били учудени, в случай че узнаеха, че виждам на тях като на хлътналости, жалки отпечатъци на публичната подозрителност и трафарет.

Някои ми споделяха „ Живот си живееш ти! “ и ни минимум подозираха страшната недействителност, в която се състояваше моят живот… Иже херувими! „

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР