Летенето в бизнес класа може и да не е по

...
Летенето в бизнес класа може и да не е по
Коментари Харесай

7 авиокомпании с най-луксозните места в икономична класа

Летенето в бизнес класа може и да не е по джоба на всеки, само че това не значи, че в случай че билетът ни е за икономична класа, пътуването ни ще бъде призрачен сън. Все отново, комфортът ни в огромна степен зависи от това на коя самолетна компания сме заложили.

Стига да изберем вярната, можем да се възползваме от екстри като козметични артикули, хубаво шампанско и не на последно място - по този начин мечтаните по-широки седалки за повече улеснение по време на пътуването. Ето кои седем самолетни компании оферират най-луксозните места в икономична класа съгласно Travel and Leisure.

Japan Airlines

Японският народен транспортьор се слави с това, че предлага едни от най-широките седалки и най-голямо разстояние сред редовете в пътническата кабина в цялата промишленост.

Освен това от компанията се стараят и за храната и напитките, в които са включени и обичайно японски такива, като да вземем за пример по този начин известното саке и по-малко познатото за нас сливово вино.

Singapore Airlines

Сингапурските авиолинии също са измежду най-високо оценените по отношение на обслужването, даже когато става въпрос за икономичната класа. Особено при полетите на дълги дистанции, то въобще не отстъпва на това в бизнес класа. Всеки пасажер може да получи козметичен комплект, включващ четка и паста за зъби, маска за очи и чорапи.

Освен това, за всеки искащ, стюардите и стюардесите сервират и (предварително приготвен) коктейл, като да вземем за пример Singapore Sling, който е примес от изсъхнал джин, билков ликьор DOM Benedictine, Cointreau, черешово бренди, ангостура битер, гренадин, лайм и сок от ананас.

EVA

EVA Air също може да се похвали с по-широко място сред седалките, тъй че да не се чувстваме сякаш сме се прегънали на четири до момента в който летим. Освен това на всяка облегалка има екран, на който можем да си пуснем филм да вземем за пример.

Храната и напитките също са на равнище, като за разлика от други самолетни компании, приборите са железни, а не пластмасови. За всеки пасажер са планувани също и чехли и маска за очи, с които да се усеща още по-комфортно.

Qatar Airways

Водещият транспортьор на Катар е прочут с това, че има едни от най-хубавите места в бизнес класа. Но тези в икономична също въобще не са подценени.

Авиокомпанията се грижи никой от пасажерите да не остане гладен, като предлага безкрайно количество закуски и питиета по време на полета. А в менюто са включени и цели три варианти за ястия. За улеснение в нощните часове пък пасажерите могат да разчитат на одеяло и възглавница с поларена подплата, маска за очи, чорапи и даже козметика.

Emirates

Те също оферират едни от най-широките седалки в икономична класа и макар че пасажерите там нямат достъп до по този начин известния бар на борда, въпреки всичко могат да разчитат на екстри като четка за зъби, маска за очи и чорапи.

А ако избират да не проспиват полета, могат да си пуснат един от 5000-те развлекателни канала на екрана на облегалките на седалките. Съвсем особено пътуването с Emirates пък може да стане, в случай че поръчаме (срещу заплащане) шоколадова торта и бутилка Moët.

ANA

ANA е основаната в Токио All Nippon Airways, която макар че отстъпва по комфорт на седалките на главния си съперник Japan Airlines, въпреки всичко попада в сегашния лист, защото предлага повече екстри спрямо други самолетни компании.

Разстоянието сред седалките да вземем за пример е по-голямо. Пътниците на борда също могат да опитат японско саке и разнообразни виновност от висок клас, както и обичайни ястия. А против дребна спомагателна такса могат да поръчат даже и гурме храна, каквато се предлага и в бизнес класа.

Turkish Airlines

Турският народен транспортьор освен предлага доста благоприятни условия за забавление по време на полет, само че кетърингът също се подрежда измежду най-хубавите в света - даже и в икономична класа.

Авиокомпанията има мощна национална еднаквост и това се отразява в ястията, които предлага. Пътниците на борда могат да опитат разнообразни разновидности на хумус или баба гануш, тестени закуски, както и турско сирене и мус от сушени кайсии.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР