Летателният стаж на курсантите от специализация Летец-пилот“ е хармония между

...
Летателният стаж на курсантите от специализация Летец-пилот“ е хармония между
Коментари Харесай

Започна летателният стаж на курсантите от ВВВУ „Георги Бенковски“ – специализация „Летец- пилот“

Летателният стаж на курсантите от специализация „ Летец-пилот “ е естетика сред доктрина и процедура за асимилиране изкуството на летенето.

След като випускното класно- четвърти курс бе първото след възобновяване на ВВВУ, което мина програмата за първична подготовка за придобиване на Свидетелство за любител-пилот на аероплан PPL(A), то от средата на февруари доникъде на юни са на стаж в 12 Авиационна база.

Програмата на второкурсниците стартира при започване на март. След като се показаха сполучливо на изпитите в Групово дело „ Гражданска въздухоплавателна администрация “ по деветте теоретични модула, започнаха и преодоляването на летенето на Zlin-242. Това е и класното, в което има най- доста дами –пет! До края на лятото дружно с пилотите- инструктори Румен Маринов и Добрин Русев ще би трябвало да доближат до заветните 50 часа полети и защитят уменията си за летец-пилот на аероплан PPL(A).

Летателният стаж на третокурсниците, измежду които и 2 девойки ще стартира от средата на април до началото на юли в 12 Авиационна база, Морска авиационна база „ Чайка “ и отряда на „ Гранична полиция “!

Бъдете здрави девойки и момчета!

Броят на излитанията да е еднакъв на броя на кацанията!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР