Лестър записа първи успех в Премиър лийг през този сезон,

...
Лестър записа първи успех в Премиър лийг през този сезон,
Коментари Харесай

Страхотен гол на резерва донесе първи успех на Лестър

Лестър записа първи триумф в Премиър лийг през този сезон, откакто победи с 2:1 като посетител новака Шефилд Юнайтед. Джеймс Варди (38') откри резултата на " Брамал Лейн ", само че Оливър Макбърни изравни в 62-рата минута. Харви Барнс (70'), който се появи в игра шест минути преди този момент, донесе трите точки на " лисиците " след страховит изстрел от границата на наказателното поле.

Люк Фрийман размени контузения Джон Флек в състава на Шефилд. Равел Морисън пък попадна в групата, само че остана на скамейката за началото. Денис Прает стартира на мястото на Уилфред Ндиди в стартовия състав на Лестър.

Първото полувреме не предложи нищо забавно до 38-ата минута, когато Мадисън изведе Варди, който нахлу в наказателното поле и стреля около вратаря - 0:1.

В 53-тата минута Перес и Варди комбинираха доста добре на няколко пъти, само че по този начин и не съумяха да нанесат голов удар и пропуснаха доста добра опция за " лисиците ". Така се стигна до 62-рата минута, когато Оли Макбърни изравни резултата, откакто се извиси и засече с глава доста положително центриране отдясно на Балдок.

Само осем минути по-късно обаче Лестър още веднъж си върна задатъка. Фукс центрира добре в наказателното поле, Суюнджу игра с глава, като топката се озова на пътя на Барнс, който мигновено я прати във вратата, без Хендеръсн да има късмет да помръдне - 1:2.

Премиър лийг 3 кръг, събота 24 август  Шефилд Юнайтед 1:2краен резулат  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР