Лестър Сити възнамерява да предложи солидна оферта през зимата за

...
Лестър Сити възнамерява да предложи солидна оферта през зимата за
Коментари Харесай

Лестър се подсилва със смъртоносен нападател от Рейнджърс

Лестър Сити има намерение да предложи солидна оферта през зимата за нападателя на Глазгоу Рейнджърс Алфредо Морелос. Колумбийският стрелец вкарва безспирно за тима на Стивън Джерард, като има 22 гола в 26 мача до момента през сезона.

Откакто се причисли към шотландския гранд от ХИК Хелзинки през 2017-а година, нападателят има 70 гола в 117 срещи за отбора от „ Айброкс”. През миналото лято имаше огромен интерес към подписа на Морелос и той бе свързван с овакантяване на шотландската столица, само че остана при „ сините”.

Голямо предпочитание имаше от китайски клуб през лятото, а Борусия Дортмунд и Кристъл Палас са други отбори, които наблюдават какво става с него. Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс е огромен последовател на играта му, а talkSPORT написа, че ще бъде отправена оферта през лятото, с цел да може „ лисиците” да подсилят вариантите си в атакуващата зона на терена.

Джейми Варди е един от най-хубавите нападатели във Висшата лига, само че Лестър е с лимитирани други възможности в тази зона, като Келечи Ихеаначо е в слаба форма, а Шинджи Оказаки напусна през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР