Лестър Сити съобщи на официалния си сайт, че ще завърши

...
Лестър Сити съобщи на официалния си сайт, че ще завърши
Коментари Харесай

Лестър ще продължи на домакинства на своя стадион

Лестър Сити заяви на формалния си уебсайт, че ще приключи мачовете от сегашния сезон на своя стадион. Поради стягането на ограниченията за битка с ковид в града, имаше опция футболистите на Брендън Роджърс да домакинстват на безпристрастен терен, само че тази опция е отхвърлена.

" Всички страни са изцяло удовлетворени, че нашият проект за деяние по време на пандемията се резервира и футболните интервенции на клуба могат да продължат да се правят безвредно в сходство с настоящите протоколи. В същото време рискът за личния състав на клуба и гостуващите тимове не се усилва. Следователно тренировките на тима ще продължат по проект, а идните мачове от Висшата лига ще останат непроменени ", се споделя в изказването на Лестър Сити.

Министърът на опазването на здравето на Обединеното кралство Мат Ханкок съобщи, че карантинните ограничения в града се ускоряват заради появилите се огнища в Лестър. За интервал от две седмици в града и покрайнините му са регистрирани 658 нови случая на позитивни проби за ковид, което наложи въвеждането на възбрана за влизане и излизане от града, което се управлява съответно от органите на реда.
 Евертън пречупи Лестър с ранни голове
Евертън пречупи Лестър с ранни голове

2:1 за " карамелите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР