Лестър Сити постигна първа победа през сезона в английската Висша

...
Лестър Сити постигна първа победа през сезона в английската Висша
Коментари Харесай

Лестър записа първа победа за сезона

Лестър Сити реализира първа победа през сезона в британската Висша лига, надигравайки новака Нотингам Форест с 4:0 и се отлепи от дъното на класирането. " Лисиците " събраха 4 точки, колкото има и противникът, само че към този момент са 19-и, до момента в който Форест са към този момент последни.

Два гола за триумфа вкара Джеймс Мадисън, по едно попадение прибавиха Харви Барнс и Патсон Дака. Срещата действително беше решена в края на първото полувреме, когато резултатът набъбна на 3:0 за домакините с второто попадение на Мадисън в срещата.

Домакините започнаха мача доста интензивно и още в първите 15 минути пропуснаха две положения, първото в мача посредством Джейми Варди. В 25-ата минута Джеймс Мадисън откри топката на към 20-ина метра непокрит и стреля тъкмо, с цел да даде преднина на своя тим.

Само след две минути Варди откри Харви Барнс, който повиши на 2:0. В 35-ата минута интригата завърши, откакто Мадисън вкара за 3:0 от свободен удар.

Тайво Авонии на два пъти пропусна да повиши резултата, а в 73-ата минута Дака приключи празника на Лестър, откакто прати топката в мрежата с пета, засичайки подаване на Мадисън. В края на срещата гостите можеха да върнат най-малко един гол, само че вратарят Даниел Уърд отрази удар на единствения добре играл в техните редици Бренън Джонсън.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР