Лестър Сити е един от кандидатите за оцеляване през този

...
Лестър Сити е един от кандидатите за оцеляване през този
Коментари Харесай

Арсенал и Манчестър Юнайтед потриват ръце след отчайващия старт на Лестър заради една от звездите на тима

Лестър Сити е един от претендентите за оцеляване през този сезон, в случай че съдим по началото на акцията във Висшата лига, макар съществуването на някои в действителност класни фигури в отбора. Новият статут на „ лисиците “ може да се окаже добре пристигнал за Арсенал и Манчестър Юнайтед, защото двата клуба от дълго време имат апетити към една от звездите в тима - Юри Тилеманс.

Френското издание JeunesFooteux започва слуховете за привличането на Дони ван де Бек от „ алените дяволи “, което на собствен ред води към спекулации за бъдещето на белгийския национал, тъй като двамата играят на еднакъв пост.

Тилеманс едвам не се озова в лагера на „ артилеристите “ през лятото, само че големите разходи в отбора ограничиха бюджета за прехвърляния с оглед и стартиралото следствие на УЕФА за съблюдаване на „ финансовия феърплей “.

25-годишният централен полузащитник има единствено още година от договора си с Лестър, а фактът, че през 2019 година за него бяха изхарчени €45 млн. за прехвърлянето му от Монако значи, че ще е сериозен удар по финансите на клуба, в случай че си тръгне без пари през идното лято. Затова се чака придвижване към Юри Тилеманс през януари, изключително в случай че „ лисиците “ продължат да левитират към зоната на изпадащите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР