Лестър се сбогува с мечтата си за участие в Шампионската

...
Лестър се сбогува с мечтата си за участие в Шампионската
Коментари Харесай

Тотнъм обърна Лестър и го спря за Шампионската лига

Лестър се сбогува с фантазията си за присъединяване в Шампионската лига. " Лисиците " изгубиха с 2:4 вкъщи от Тотнъм в мач от последния кръг на Висшата лига. Така отборът на Брендън Роджърс остава на пето място в крайното класиране с 66 точки и ще играят в Лига Европа. Лондочани са седми, което ги праща в Лига на Конференциите.

В 15-ата минута Алдервейрелд препъна Варди в наказателното поле. Съдията прегледа обстановката с ВАР и уточни бялата точка. Зад топката застана пострадалият, който не сбърка за 1:0.

В 41-ата минута лондончани изравниха. След осъществяване на корнер настана безредие в наказателното поле, а от това се възползва Кейн и вкара за 1:1.

В 51-ата минута Варди завоюва нова дузпа за своя тим. Нападателят бе фаулиран от Давинсон Санчес. Отново той застана зад топката и изведе " лисиците " напред в резултата.

В 77-ата минута Тотнъм още веднъж изравни, откакто Каспер Шмайхел прати топката в личната си врата. Датчанинът опита да избие центриране от корнер на Сон, само че вместо това прати кълбото във вратата.

Десет минути по-късно Гарет Бейл с отлично осъществяване вкара за 2:3. В шестата минута на добавеното време Бейл вкара втория си гол в мача, засичайки отбита топка за крайното 2:4.
 Садио Мане прати Ливърпул в Шампионската лига
Садио Мане прати Ливърпул в Шампионската лига

" Червените " победиха Кристъл Палас
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР