Лестър се готви да види своя отбор унищожен, ако изпадне

...
Лестър се готви да види своя отбор унищожен, ако изпадне
Коментари Харесай

Лестър разпродава, ако изпадне от Висшата лига

Лестър се готви да види своя тим погубен, в случай че изпадне в Чемпиъншип. " Лисиците " може да останат без куп футболисти, струващи над 200 милиона паунда. Шампионът от 2016 година има два дуела против Нюкасъл и Уест Хем, с цел да промени нещата.

Въпреки това, в случай че не са в положение да го създадат, гении на стойност 200 милиона могат да бъде изгубени. Джеймс Мадисън е най-ценният от тях, с регистрирана трансферна стойност от 48 милиона паунда. Нюкасъл, Манчестър Юнайтед и Тотнъм са свързвани с британския национал, който има 10 гола и девет асистенции от 28 мача във Висшата лига този сезон.

Харви Барнс евентуално ще се причисли към Мадисън при напускането му през лятото, като " свраките " още веднъж са планувани за трансфер на аса, оценен до 28 милиона паунда. 25-годишният състезател е единствената друга звезда в клуба, която отбелязва двуцифрен брой голове този сезон, с 12 на негово име.

Белгийският полузащитник Юри Тилеманс сигурно ще напусне клуба, заяви Фабрицио Романо. Белгийският национал, който е оценен на 26 милиона паунда, ще се трансформира в свободен сътрудник.

Очаква се още напускането на Уилфред Ндиди, Бубакари Сумаре, Рикардо Перейра и Тимоти Кастан.
 Лестър - Ливърпул 0:3 във Висшата лига
Ливърпул ускори Лестър към Чемпиъншип

Следващият мач сред Ливърпул и Астън Вила е на 20 май
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР