Лестър разгроми Нотингам Форест с 4:0. Головете за лисиците бяха

...
Лестър разгроми Нотингам Форест с 4:0. Головете за лисиците бяха
Коментари Харесай

Лестър разби Нотингам и записа първа победа за сезона

Лестър разгроми Нотингам Форест с 4:0. Головете за " лисиците " бяха дело на Харвин Барнс, Патсон Дака, а на два пъти се разписа и Джеймс Мадисън.

Още в 5-та минута Лестър можеше да открие резултата. Киърън Дюсбъри-Хол доближи до центрирането на Джеймс Мадисън, само че ударът с глава мина около левия непряк дирек. В 14-та минута Джейми Варди също доближи до подаване от Мадисън, само че топката също мина около гредата. В 22-рата минута пристигна първият късмет за Нотингам в мача. Тайво Авонии получи страховит пас в наказателното поле, само че от чиста позиция удари лявата греда.

Само три минути по-късно Лестър наказа този пропуск. Джеймс Мадисън стреля от отдалеченост получи се рикошет, само че топката влетя във вратата на Дийн Хендерсън, който бе беззащитен - 1:0. Лестър удвои след единствено две минути игра. Харви Барнс получи пас от Джейми Варди и стреля в далечния ъгъл на вратата на Форест, а топката навести мрежата за повторно. В 35-та минута Джеймс Мадисън извърши съвършенно директен свободен удар, с цел да повиши на 3:0 и да вкара втория си гол в мача.

През второто полувреме Авонии имаше нов късмет да се разпише, само че останал самичък против вратаря, не съумя да означи. В 73-та минута Патсон Дака страховит гол с пета, след подаване на Джеймс Мадисън и резултатът стана 4:0. В 79-та минута Дани Уорд избави превъзходно, с цел да откаже Бренън Джонсън, в един от дребното шансове за Нотингам в мача. Минута преди края, вратарят на Лестър още веднъж направи ужасно избавяне, след удар с глава на Морган Гибс-Уайт. Така Лестър записа първата си победа за сезона и то с резултат 4:0.

Този триумф прави точките на " лисиците 4, само че те остават на 19-та позиция. Нотингам са със същия точков актив, само че на последното 20-то място.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР