Лестър победи с 2:1 Уест Хам, но това не бе

...
Лестър победи с 2:1 Уест Хам, но това не бе
Коментари Харесай

Лестър спечели, но това не бе достатъчно за оцеляване

Лестър победи с 2:1 Уест Хам, само че това не бе задоволително за “лисиците ”, които поради успеха на Евертън изпаднаха от Премиър лийг.

Първото състояние в мача обаче пристигна за Уест Хам, когато в 15-ата минута Микаел Антонио стреля, само че вратарят на Лестър Даниел Иверсен мазета. Най-добрата опция за “лисиците ” пристигна в 27-ата минута, когато Келечи Ихеаначо стреля в навън от комфортна позиция. Лестър обаче съумя да поведе в 34-тата минута. След отлично двойно подаване сред Харви Барнс и Келечи Ихеаначо англичанинът се озова в добра позиция и откри резултата - 1:0 за Лестър.

През втората част пристигна още един гол за “лисиците ”, когато в 62-рата минута след центриране на Юри Тилеманс Вут Фаес означи с глава за 2:0. Гостите съумяха да върнат едно попадение в 79-ата минута посредством Пабло Форналс, като имаха и други рискови обстановки, само че не съумяха да изравнят. Така или другояче обаче успеха на Лестър не бе задоволителна за оцеляването на отбора, защото Евертън завоюва своя мач.

Така “лисиците ” изпадат от Премиър лийг, от която бяха част от сезон 2014/2015 насам и следващата година ще играят в Чемпиъншип.  Уест Хам пък записа четвърта поредна загуби като посетител итимът финишира на 14-о място.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР