Лестър напоследък показва значителен прогрес. Въпреки че лисиците“ започнаха слабо

...
Лестър напоследък показва значителен прогрес. Въпреки че лисиците“ започнаха слабо
Коментари Харесай

Роджърс благодарен на шефовете в Лестър

Лестър в последно време демонстрира забележителен напредък. Въпреки че „ лисиците “ започнаха едва акцията във Висшата лига, напоследък резултатите на отбора се усъвършенстваха, а триумфът против Уест Хем през уикенда несъмнено бе сладостен за Брендън Роджърс и компания. 

Прави чест на управлението на клуба, че макар слабия старт на сезона, Роджърс по този начин и не бе освободен, и към този момент се вижда, че шефовете са взели вярното решение. Всички гласоподаваха цялостно доверие на мениджъра, а той не бе уволнен при първата компликация и след редица неприятни резултати.

Бившият управител на Ливърпул и Селтик засвидетелства своето голямо почитание към ръководителите и благодари за доверието, защото доста постоянно в днешно време, треньорите се сменят след няколко неубедителни резултата.

„ Шефовете демонстрираха голяма религия в мен и в тима. Изключително признателен съм за всичко, което се случва, тъй като аз не бях уволнен след кошмарния старт на сезона. Всички знаем, че не започнахме добре, имахме своите тежки моменти, само че постоянно усещах поддръжката на босовете. В нито един миг не се почувствах заплашен за поста си и хората непрекъснато ми посочваха,  че са до мен и повярваха, че можем да преобърнем нещата. Зная, че съм едно изключение от правилото, тъй като е  пределно ясно по какъв начин се действа през днешния ден в международния футбол.  Мениджърите се  уволняват много бързо и те въобще не получават задоволително време за работа. Благодаря на всички, които повярваха в мен, веселя се, че сега се любуваме на положителни дни и продължаваме да работим дружно “, разяснява Роджърс.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР