Лестър изкова добър турнирен резултат в домакинството си на Рен

...
Лестър изкова добър турнирен резултат в домакинството си на Рен
Коментари Харесай

Лестър изкова добра преднина срещу Рен

Лестър изкова добър турнирен резултат в семейството си на Рен от 1/8-финала в Лигата на конференциите. " Лисиците " завоюваха с 2:0 на своя " Кинг Пауър Стейдиъм " с попадения на Марк Олбрайтън в 30-ата и Келечи Ихеаначо в 90-ата минута и могат да гледат с оптимизъм към реванша.

Рен пръв стигна до голова опция. В 5-ата минута Гаетан Лаборд стреля от воле към точката на дузпата, само че топката мина настрана от вратата.
 Лестър Рен
В 30-ата минута обаче Лестър откри резултата. Харви Барнс напредна до аутлинията и върна топката обратно, а Марк Олбрайтън от границата на наказателното поле насочи страховит шут и означи под гредата за 1:0.

Гостите имаха добра опция да се върнат в мача в 45-ата минута, когато Жонас Мартен получи пас на добра позиция, само че ударът му бе разочароващ над вратата.

В 53-ата минута играчите на Рен желаеха дузпа за игра с ръка на Чаглар Союнджу, само че такава не бе отсъдена.

След това в 74-ата минута франзузите имаха нов голов късмет, само че прекрасен изстрел на Мартен Терие бе избавен от Каспер Шмайхел.
 Лестър Рен
Лестър обаче издебна своя късмет, който пристигна в добавеното време, когато след една контраофанзива топката бе подадена за Ихеаначо в наказателното поле, а той с акуратен удар по земя я вкара във вратата за 2:0.

Така Лестър е с едни гърди напред в борбата за 1/4-финала, като Рен ще би трябвало да търси победа с повече от два гола на собствен терен, с цел да излезе краен победител.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР