Лестър е готов да се включи в битката за подписа

...
Лестър е готов да се включи в битката за подписа
Коментари Харесай

Лестър се включва в битката за Никола Пепе

Лестър е подготвен да се включи в борбата за подписа на крилото на Арсенал Никола Пепе. 27-годишният котдивоарец не влиза в проектите на Микел Артета и клубът интензивно му търси покупател. Досега се смяташе, че любимец за подписа му е Ница, само че в този момент " лисиците " ще опитат да завлечен играча под носа на французите, твърди " Таймс ".

Лично Брендън Роджърс упорства за привличането на Пепе. Той има вяра, че крилото може да се върне към най-хубавите си игри на " Кинг Пауър Стейдиъм ". Наставникът счита, че клубът има потребност от укрепване в тази зона и по тази причина се е насочил към този футболист, който би трябвало да излезе и относително на ниска цена. В момента цената му на пазара е към 25 милиона евро, само че евентуално от Арсенал ще одобряват и по-малка сума.

Твърди се обаче, че самият Пепе избира да се завърне във Франция. Той желае да отиде в клуб, където да е сигурен, че ще бъде корав титуляр и ще играе постоянно, а Ница може да му обезпечи това. Освен това Пепе има вяра, че в Лига 1 може още веднъж да откри себе си, откакто точно там изгря звездата му с екипа на Лил, където игра сред 2017 и 2019 година.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР