Лесно се реших да се кандидатирам за кмет на Район

...
Лесно се реших да се кандидатирам за кмет на Район
Коментари Харесай

Неделчо Михайлов: Варна е уморен от очакване за промяна град

Лесно се взех решение да се кандидатирам за кмет на Район „ Приморски “. Аз пребивавам там от 25 години. Това е третият по величина регион в България след софийските „ Младост “ и „ Люлин “, в него живеят 105 000 души. Бил съм областен кмет, познавам работата. Това съобщи в студиото на ФАКТИ някогашният кмет на „ Владислав Варненчик “ и сегашен претендент за кмет на Район „ Приморски “ във Варна Неделчо Михайлов.

„ Нищо в никакъв случай не съм обещавал, практикувам локална политика от 16 години. Аз съм първият в историята на община Варна мажоритарно определен самостоятелен консултант. Това се случи в далечната 2003 година Никога не съм обещавал нещо, не сме пионерска организация, аз имам цели, оферти, задания. С риск да бъда отегчителен ще кажа, че в един от идващите дни програмата ми за регион „ Приморски “ ще бъде оповестена и варненци ще имат опция да я оценят “, описа някогашният тв водещ.

Той описа, че работата във „ Владиславово “ е била по-различна, тъй като това е по-затворен Район: „ Там отношението би трябвало да бъде малко по-лично. И разводи съм предотвратявал, и пожари съм гасил. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР