Лесно му е на Божинката. Забележете - Божинката, а не

...
Лесно му е на Божинката. Забележете - Божинката, а не
Коментари Харесай

Преди Валери Божинов да се откаже от футбола, футболът се е отказа от него

Лесно му е на Божинката. Забележете - Божинката, а не Валери Божинов. За футболните последователи той от дълго време не е Валери Божинов, тъй като изявите му са от ден на ден отвън терена, написа Желю Станков във вестник " Тема Спорт ".

Божинката е в послание не като прякор, както е при други футболисти, а като на някакъв зевзек, чиято задача е да ги забавлява с дейности и лафове. По-добре било да спечелим точка, в сравнение с три. Да беше единствено този лапсус, окей. Но в последните години в действителност неговата роля във футбола е да плямпа нелепости. Е, не може да се отхвърли, че шегите му си имат публика, която откровено се забавлява. Няма различен футболист, поради който са създали Facebook група за потребителите да се забавляват на негов тил. Именно такава е задачата на група " Божинката ".

Няма да е неприятно обаче чисто сериозните му изявления и искания да не бъдат вземани под изключително внимание. Божинката очевидно от дълго време е изгубил визия за време и пространство, като изключително това се отнася за футбола. За достиженията му на нежния фронт нямаме никакви наблюдения, макар че и той се старае да ни осведоми с коя е и за какво е. И преди той да се откаже от футбола, дано се опомни, че футболът се е отказал от него. В което няма нищо неприятно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР