Лесно можем да определим 2019 като най-успешната за Дженифър Анистън

...
Лесно можем да определим 2019 като най-успешната за Дженифър Анистън
Коментари Харесай

Всички срещу Джен

Лесно можем да определим 2019 като най-успешната за Дженифър Анистън от 20 години насам. Тя направи завръщането си на дребния екран със сериала The Morning Show, а в това време спомените за щастливите времена на " Приятели " излизат още веднъж и още веднъж на напред във времето.

Докато чакаме завръщането на актьорския състав в нов план, Джен не стопира да си напомня времената, в които към момента никой не е знаел за нея. Тогава е съществувала действителната опция тя да се откаже от огромната си фантазия и единствено можем да си представяме какъв би бил животът й през днешния ден.

Анистън показа пред People, че не е имала поддръжката на фамилията си и те сa били уверени, че няма да успее като актриса . През 20-те си години тя стартира да развива убеденост с помощта на откровеността сама към себе си, както и тази на най-близките й към нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@anistonslayss) на Дек 8, 2019 в 8:19 PST

И колкото повече те не имат вяра, че тя ще успее, толкоз повече тя е уверена в себе си, че ще го направи. Което е похвално, тъй като други на нейното място биха се отказали. Но Дженифър не е изгубила вярата си, че Бог й е отредил да успее.

И даже е била утвърдена за ролята на Рейчъл в " Приятели " и е почнало излъчването на сериала, фамилията й е било на мнение, че няма да го бъде. И това е единствено продължението на моменти като този, в които Анистън е помолена да стане от трапезата, тъй като няма какво забавно да каже.
 Дженифър Анистън, People и най-хубавата година на актрисата
Най-добрата година на Дженифър Анистън

Успех след триумф

Въпреки всички компликации, които е претърпяла в годините с най-крехка душeвност, Джен съумя да потвърди на всички, че е било огромна неточност да не имат вяра в нея . A през днешния ден едва ли има човек, който се съмнява, че с каквото и да се захване, ще бъде сполучливо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР