Лесно е за възрастните да забравят, но когато си дете,писането

...
Лесно е за възрастните да забравят, но когато си дете,писането
Коментари Харесай

„Може да си вземеш бира, но по-добре не карай шейната пиян“: Най-забавните писма до Дядо Коледа

Лесно е за възрастните да не помнят, само че когато си дете,писането на писмо до Дядо Коледае обвързвано с съвсем извънредно количество напън, написа " BestLife ".Това е самият огромен мъж, индивидът в аления костюм, който може да ви донесевсяка играчка, която можете да си визиите.Не е изненадващо, че от време на време децата стават малко обезпокоени.Техните писма до Дядо Коледа могат да бъдат сладки, несъмнено, само че децата постоянно разкриват повече, в сравнение с евентуално са възнамерявали за своята неустановеност, паниките си и комплицираната си връзка с Коледа.Тук ще намерите резюме на някои от обичаните ни писма на Дядо Коледа, които ни карат да желаем да сме още веднъж дребни, нои да се усещаме постоянно признателни, че тези години са зад нас.

1. $29 и нито цент повече!

" Моят лист заДядо Коледа. Майк младши:

1. Blackops 3

2. PS4

3. Ховърборд

4. Златен часовник

5. 29 $

6. 3 златни синджира "

Предметите в листата с стремежи за дарове на това дете за Дядо Коледа са много странни: ховърборд, златен часовник и три златни синджира? Това, което най-вече впечатли татко му обаче, е настояването за $29.Не 30 $, имайте поради.Точно$29.Това е толкоз характерно предпочитание и просто прави нещата по-трудни за Дядо Коледа.

2. Не карай шейната пийнал!

„ Скъпи Дядо Коледа, мама е на диета и нямаме бисквитки, ноако искаш, може да си вземешбира... П.С:Хладилникът е до вратата, само че по-добре недей да караш пийнал. "

Всеки може да остави млякои бисквиткиза Дядо Коледа, само че това дете знае какнаистинада завоюва положителния дъртак.Тоне единствено приветства Дядо Коледа да си вземе бира, до момента в който разнася подаръците, само че и услужливо дава инструкции и напълно умно поучава положителния дъртак да не се качва на шейната след приложимост на алхокол.

3. Елф на рафт

„ Скъпи, Дядо Коледа, аз и дребният ми брат Бен бяхме доста положителни!Аз бих желал да бъда горски дух на рафта! Много съм добър.Бен същосе упражнява. "

Страхотно е, че това дете е упражнявало уменията си като горски дух на рафт, седейки на рафт „ към половин час до момента “, както написа в писмото си. Той в действителност не се нуждае от благословията на Дядо Коледа, с цел да направи кариера в това.

4. Пони

„ По-добре ми донесипони тази година.

Или ще има последици. "

Трябва да почитате дете, което знае какво желае и отхвърля да одобри всевъзможни заместители, като това дете, чието писмо беше споделено от неизвестен консуматор вReddit.Какво тъкмо има поради под " ще има последици " остава мистерия.

5. Цар Лъв

" Скъпи Дядо Коледа, желая бащата на Симба да се разсъни "

Всички го желаеме, хлапе!Тези от нас, чиито деца са били травматизирани от„ Цар Лъв “ или ние самите, знаят, че няма нищо по-разстройващо от преждевременната гибел на Муфаса.Вместо да желае материални богатства, това дете просто желае Дядо Коледа да възкреси обичан фиктивен воин в писмо, каченоот потребителя на RedditNeloku.Със сигурност може да се уреди нещо.Нали, Дисни?

6. Дадо Коледа има потребност от повече зеленчуци

" Скъпи Дядо Коледа,

" Скъпи Дядо Коледа, желая еднорог с дъга, който ака сладолед! "

Това дете моли освен за еднорог, аза еднорог с дъга, който акасладолед.Ще останем без коментар утк.

8. Коледас гарнитура

" Скъпи Дядо Коледа, желая пържени картофки, компютър и пилешки хапки. "

Интересна класификация на желанията...

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР