Лесно е да стоиш отстрани и да се опитваш да

...
Лесно е да стоиш отстрани и да се опитваш да
Коментари Харесай

Извънредно от МС! Борисов с гореща новина за бъдещето на „Емко“ и ключов коментар за КСНС

" Лесно е да стоиш в профил и да се опитваш да яхаш една или друга вълна. Не бяха надалеч годините, когато държавните военни фабрики нямаха поръчки. Обикалях и се молех, с цел да може хората да взимат заплати там ". Това съобщи на брифинг в Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов. „ Трябваха ми два дни, тъй като когато има „ Кинтекс” като държавен медиатор и частни военни фабрики, постоянно могат да се създадат доста спекулации. Дали служащите са на частна работа, или на държавна, и двете са ни еднообразно благи.

Разрешил съм на „ Кинтекс”, на Министерството на стопанската система държавни и частни компании да работят взаимно, с цел да се оправим качествено и в период. Много хора ще си отдъхнат. Нито е имало рекет, нито натиск”, отсече министър председателят.

„ Ако през вчерашния ден не бях приел протестиращите от „ Емко”, щяха да застанат под прозорците на президентството и да блокират работата на КСНС. Обадих се и споделих, че ще закъснея”, сподели още Борисов, оправдавайки закъснението си за консултативния съвет.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР