Лесно е да правиш зрелищни видеоклипове - можеш да ползваш

...
Лесно е да правиш зрелищни видеоклипове - можеш да ползваш
Коментари Харесай

Дрейк и летящото ферари

Лесно е да правиш зрелищни видеоклипове - можеш да ползваш всички чудеса на техниката, да разчиташ на постпродукция, да добавяш резултати. Как обаче да останеш също толкоз впечатляващ и по време онлайн осъществяване? Дрейк съумя да го направи по време на северноамериканското си турне, което таман завърши благодарение на 200 дрона и летящо ферари.

 Снимка 393006

Мозъкът зад образните резултати на турнето на канадския реализатор Aubrey & The Three Migos tour е Уило Перон. Творческият шеф се заема да обезпечи едно безусловно ново и невиждано преживяване за почитателите на Дрейк, пристигнали на концерт.

 Снимка 393008

Започваме с това, че феновете са от четирите страни на сцената - Перон употребява баскетболното игрище за ентусиазъм. На пода на сцената е конфигуриран цифров екран, от който се прожектират 3D изображения, като великански скорпион, " отдаден " на последния албум на Дрейк Scorpion.

 Снимка 393007

200 дрона, които летят над сцената, обезпечават " преносимо " осветяване, което основава триизмерни облици, като великански въртящ се кръст да вземем за пример.



Несъмнено пиронът в концертите на Дрейк е жълтото ферари в натурален размер, което прелита над сцената. Не, не е същинско по съображения за сигурност. Изработено е от пяна и е напълнено с хелий, след което към него са прикрепени дрони.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР