Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се

...
Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се
Коментари Харесай

Борисов захапа Радев за думите му на Шипка

Лесно е да коментираш свободата, само че би трябвало и да се свърши много работа. Тези, които го разясняват са там, където желаят. Никой не ги е спрял, такива са лъжци и манипулатори.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на ревизия по строящ се сектор от автомагистрала " Хемус ". Заедно с него бе и някогашният министър на Министерството на вътрешните работи Младен Маринов.

Думите му идват във връзка на речта на президента Румен Радев от паметника " Шипка ", където президентът остро запита присъстващите дали са очаквали, че някой ще им забрани да честват националния си празник.

" Няма по красива панорама от това на служащи, които даже на днешния ден с ръце и труд основават бъдеще за страната ", съобщи министър председателят.

" Лесно е да коментираш свободата, само че би трябвало и да се свърши много работа. По свободни едва ли са били българите в миналото. Както и да желаят да ми изопачат думите, въпреки всичко тържества по време на пандемия никой не прави. Трябва да се работи, това е почтено ", счита Борисов.

" Тези, които го разясняват са там, където желаят. Никой не ги е спрял, такива са лъжци и манипулатори. Затова аз желая да покажа това – това е българинът – работещ и правещ самичък своята история ", приключи министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР