Лесна и бърза, програмата посреща нуждите на Windows потребителите от

...
Лесна и бърза, програмата посреща нуждите на Windows потребителите от
Коментари Харесай

Как да копираме DVD на DVD/ISO безплатно с WinX DVD Copy Pro

Лесна и бърза, програмата посреща потребностите на Windows потребителите от прекопирване и запис на всевъзможни DVD

При прекопирване на дискове DVD Copy Pro резервира на 100% истинските качество, конструкция и наличие

Ако търсите комфортно и надеждно решение за прекопирване на DVD носители, програмата WinX DVD Copy Pro ще ви даде всичко, от което се нуждаете. Този софтуерен инструмент, създаден от компанията Digiarty Software, е особено планиран да посрещне потребностите на Windows потребителите от прекопирване на DVD на различен DVD диск, в MPEG2 файл или ISO облик за следващо потребление, запис на диск или рипване.

WinX DVD Copy Pro е лесна за потребление стратегия, основана за консуматори от всички равнища, включително начинаещи и опитни. Интерфейсът е банален и подсъзнателен, тъй че копирането на DVD няма да ви затрудни по никакъв метод, даже в случай че ви липсва опит с сходни приложения. А за напредналите консуматори WinX DVD Copy Pro предлага гъвкави настройки – да вземем за пример избор на вида отбрана за унищожаване от DVD-то, брой на секторите за четене и други

Без даже да употребява външен DVD декриптер, WinX DVD Copy Pro може да копира всяко DVD, преодолявайки и най-сложните отбрани, защото се обновява непрекъснато, с цел да поддържа последните криптирания и DRM трикове – нещо, в което множеството други приложения от този жанр се провалят.

В допълнение, програмата  подсигурява 100-процентово опазване на истинските качество, конструкция и наличие, с помощта на режима за повтаряне на диска сектор-по-сектор. Нещо повече, за разлика от елементарните стратегии за прекопирване, WinX DVD Copy Pro може да възвърне леко развалени DVD-та – с неприятни браншове, както и такива с умишлени недостатъци против прекопирване.

Работата с тази стратегия е извънредно лесна. Ето по какъв начин можете с няколко елементарни стъпки да копирате изцяло един DVD диск на различен, 1 към 1:

Стъпка 1: От панела вляво на екрана изберете опцията „ Clone DVD to DVD ” в раздела „ Full DVD backup ”.

Стъпка 2: Изберете „ Source DVD ” (диска, от който ще копирате) и „ Target DVD Burner ” (диска, върху който ще копирате), като се уверите, че последният е презаписваем и на него има задоволително място.

Стъпка 3: Задайте „ Temp Folder ” (Временна папка), в случай че не разполагате с две DVD устройства на компютъра, работещи по едно и също време. Имайте поради, че краткотрайната директория е по-голяма от 9GB.

Стъпка 4: Натиснете бутона Run, с цел да стартирате процедурата за прекопирване. След към 20 минути ще получите цялостен, 1:1 клониран DVD, който можете да пускате на всички места, където пожелаете.

При бекъп на DVD носители със отбрани против прекопирване, би трябвало да бъдат задействани вариантите на програмата за унищожаване на криптиранията – „ Remove DVD region code ”, „ Remove CSS encryption ”, „ Remove UOPs ” и „ Check Disney’s fake ”.

Освен цялостно прекопирване на различен диск, можете да клонирате DVD в ISO файл, който след това да употребявате за възпроизвеждане, запис на диск или за рипване. Това става с един клик, като изберете опцията „ Clone DVD to ISO ” от същия раздел – „ Full DVD backup ”. Там е налична и трета алтернатива – „ Copy DVD to VIDEO_TS Folder ”, с която можете да създадете директория с IFO, BUF и VOB файловете от DVD-то за възпроизвеждане с плейъри или следващ запис на диск.

И освен това. WinX DVD Copy Pro предлага още благоприятни условия за прекопирване на съответни заглавия и епизоди от сериали от DVD-то в MPEG2 файл надлежно посредством вариантите „ Copy to Single MPEG2 File ” и „ Copy DVD Chapter ” в раздела „ DVD Title Backup ”. Удобството на MPEG2 файловете се състои в това, че можете да ги пускате на конзоли и тв приемници, да вземем за пример, от USB флашка. Нещо повече, WinX DVD Copy Pro ви разрешава да копирате единствено видеото или единствено аудиото от DVD диска посредством вариантите „ Extract Video Only ” и „ Extract Audio Only ” в раздела „ DVD Title Backup ”.

Най-накрая, тази сложна стратегия предлага два потребни инструмента при работа с DVD-та. С помощта на ISO Mounter можете да монтирате ISO облик като нов виртуален диск, който се държи като действителен диск, зареден в устройството, до момента в който инструментът DVD Burner се явява средство за запис на ISO облик или VIDEO_TS директория на DVD диск.

Всички тези благоприятни условия на WinX DVD Copy Pro са налични сега гратис! По мотив Хелоуин, пазработчикът предлага като подарък DVD Copy V3.7.2 – след имейл регистрация, с единственото ограничаване, че лицензът не обезпечава безвъзмезден ъпгрейд на програмата. Същевременно, цената на доживотна поддръжка с ъпгрейди до всички нови версии, характерности и DVD-та е понижена с 45% – от $67,95 до $39,95, по случай празника.

Даунлоуд: WinX DVD Copy Pro (безплатно за Хелоин)

С 11 години опит в промишлеността, Digiarty Digiarty Software е водещ снабдител на аудио и видео приложения за лична и домашна приложимост, основани на Windows и Mac OS платформи. Компанията предлага бързи и лесни за потребление артикули като Mac DVD рипер, програмен продукт за прекопирване, основаване, видео конвертиране, събаряне на онлайн видео, медия плейър, файлов управител за iPhone, приложения за видео и аудио стрийминг и др.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР