Лесли Аш е живяла две десетилетия с придобита в болница

...
Лесли Аш е живяла две десетилетия с придобита в болница
Коментари Харесай

Лесли Аш дава актуална информация за здравословното състояние след заразяване със смъртоносен щам на MRSA

Лесли Аш е живяла две десетилетия с добита в болница зараза MSSA, което значи сензитивен към метицилин стафилокок, и в този момент тя даде настояща информация за здравето си.

64-годишната актриса носеше присъщия си рус фасул, когато разкри за положението си по време на диалог с Ричард Мадели на снимачната площадка на Good Morning Britain в четвъртък. Тя първо акцентира, че животът й „ в никакъв случай няма да бъде същият, какъвто беше “ след инфекцията.

„ Никога няма да бъда същата, каквато бях “, сподели звездата от Мъжете, които се държат неприятно, „ Това е Точно 20 години е добре - към момента мога да върша части, само че надалеч не е това, което беше преди. "

Лесли искрено довери, че нейният някогашен брачен партньор футболист Лий Чапман е застанал до нея, с цел да й оказва помощ в ежедневните й дейности с инфекцията. „ Имам огромен шанс, че брачният партньор ми ми оказва помощ с моята рехабилитация. Той ме кара във фитнеса и се грижи да остана във форма – би трябвало да подкрепям главната си мощ. “

Както споменахме, Л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР