Лепа Брена разпродава имущество за над 17 000 000 евро

...
Лепа Брена разпродава имущество за над 17 000 000 евро
Коментари Харесай

Най-голямата сръбска звезда закъса за пари? Разпродава имуществото си

Лепа Брена разпродава имущество за над 17 000 000 евро в Съединени американски щати. Суперскъпата й вила зад океана е на тезгяха и търси нов притежател, излиза наяве от обява в Imperijal.net

През 2010 година Лепа Брена и Боба Живойнович купуват едноетажна къща в щата Флорида, в Маями, навръх брега на морето, където постоянно отсядат, когато летят до Америка.

Покупката е станала с заем от Върховен административен съд Florida Bank. На адреса им във Флорида се води и общата компания на Боба и Брена, върху която са трансферирали собствеността на вилата.

От информация, направена от медията, излиза наяве, че семейство Живойнович имат и непогасени задължения от 2 000 000 $ към банката, отпуснала заема.

Сега обаче при продажбата са решили да оставят нещо и на децата си, като на всяко от тях са отделили по 3% от цената на компанията, притежател на първокласния дом в залива Бискейн.

Брена прави цялостна реорганизация на тази постройка, която е приключена през 2023 година, тъй че скромното задокеанско фамилно гнездо се трансформира в суперскъпа многоетажна вила.

Докато мама и баща се пробват да закърпят финансовото състояние, дребният им правоприемник Виктор крепко пръска пачки по първа класа в самолетите, първокласни закуски и скъпи коли.

Топли-топли фрагменти от полетя му до Флорида преди броени часове светнаха в профила му в Instagram.

Известно е, че Виктор Живойнович  е доста деен в Instagram и постоянно споделя фотоси и видеоклипове от персоналния си живот с почитателите си.

От обявата му се вижда, че се е разположил в първа класа на самолета, където му е сервирана скъпарска закуса с шампанско. Дългият полет до Щатите е гарниран с поредност от компании, на които младият правоприемник на Брена се любува с чаша в ръка.

" Вчера ме нямаше, тъй като тази заран дойдох от Америка за концерт “, написа той в мрежата.

Известно е, че младежът от дълго време си изкарва парите самичък, а и родителите му са заможни, само че Виктор не робува на скъпи маркови облекла. Затова постоянно се вижда в семпли и достъпенни тоалети. Затова пък си пада по първокласни бързи коли, като последната му " бегачка “ на стойност 150 000 евро.

Както се споделя: има бол пари – заплаща си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР