Лепа Брена отмени концерта си в София. По здравословни причини

...
Лепа Брена отмени концерта си в София. По здравословни причини
Коментари Харесай

Лепа Брена отмени концерта си в София

Лепа Брена анулира концерта си в София.

По здравословни аргументи и в резултат на лекарска възбрана, сръбската мегазвезда няма да пее в зала Арена Армеец на 18 декември.

Събитието се анулира за 23 март идната година.

Новината заяви самата изпълнителка.

"Поради редица интензивности и доста задължения през последните няколко месеца бях извънредно натоварена и се усещам доста изтощена. По рекомендация на моите доктори се нуждая от цялостна отмора.

За да избегна възможни затруднения в резултат на предходно заболяване, е належащо да прекратя уговорките си за период от две седмици ", съобщи Лепа Брена и сервира извиненията си на почитателите ѝ в България.

Певицата ще направи и специфичен жест към присъстващите на концерта ѝ през март. Сръбската звезда ще подари на всеки, закупил билет за шоуто ѝ у нас, новия си албум, който следва да излезе напълно скоро на пазара.

Преди месец Лепа Брена даде искрено изявление за предаването "Събуди се " по NOVA. Певицата приказва за разпадането на Югославия, бомбардировките на НАТО и даже отвличането на сина си. (Припомнете си във видеото горе)

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР