Лепа Брена говори пред Мариян Станков - Мон Дьо по

...
Лепа Брена говори пред Мариян Станков - Мон Дьо по
Коментари Харесай

Лепа Брена: Балканската душа няма аналог в света

Лепа Брена приказва пред Мариян Станков - Мон Дьо по Нова Телевизия за особеностите на балканската душа, балканската обич и ненавист. Преживяла разпадането на Югославия, бомбардировките на НАТО, даже отвличането на сина си. Лепа Брена има зад тила си мемоари за два живота.

Певицата, която 35 години господства в балканската музика, приказва за предишното умерено, носталгично, с доста обич и малко болежка за дните, в които демокрацията се пробва да изтрие като с гума Лепа Брена.

„ Тайната на положителния живот се крие в многото работа и ясната цел. Какво е да си Лепа Брена? Трябва доста да работите върху себе си. На Балканите никои не цени външната хубост. Всеки гледа качеството на продукта, който правиш. Разбира се, в случай че си хубав ще те виждат, само че това е моментно. Трябва да покажеш, че си интелигентен и работлив”, споделя певицата.

„ Балканската душа няма аналог в света. Да сте жена на тази географска широчина значи нелек път. Трябва да се потвърждавате доста повече от дамите, които живеят в добре развитите страни. На Балканите дамите не може да преобладават. На дамата се гледа като на долап, който се употребява известно време и когато на мъжа му омръзне, я сменя”, споделя признакът на тогавашна Югославия.

Певицата показа, че най-тежкият миг в персонален проект е бил, когато са отвлекли сина й. „ Не бяхме пожалени. Защото има хора, които не обичат непознатия триумф. Подобно нещо може да съществува единствено на Балканите”, сподели Лепа Брена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР