Леопард ухапа момиче във варненския зоопарк при опит да се

...
Леопард ухапа момиче във варненския зоопарк при опит да се
Коментари Харесай

При опит за снимка: Леопард ухапа момиче във варненския зоопарк

Леопард ухапа момиче във варненския зоопарк при опит да се снима с хищника. Кадри от случая бяха публикувани във " Facebook ".

Неприятният случай е от 17 септември към 18:00 часа, оповестяват от екипа на зоопарка.

По време на обикновен обход пазачът на зоокъта вижда младо момиче съзнателно да се надвесва над оградата и да бърка през решетката на местообитанието на леопарда, с цел да си направи фотография по какъв начин допира намиращите се вътре хищници.

Въпреки явните предизвестия и мигновена реакция след идване на място той открива, че момичето е ухапано по пръста от леопарда.

Пазачът оказва съответна първа помощ и след консултация с ветеринарния доктор на зоопарка момичето е изпратено в незабавен медицински кабинет за оказване на профилактична здравна помощ.

Докосването, храненето и притесняването на жителите от зооколекцията е безусловно неразрешено и е упоменато на осведомителни табели на цялата територия на зоопарка. Всички хищници се намират в особено проектирани местообитания съгласно нужните на съответния тип, съобразени с всички ограничения за сигурност и нарушаването на тези ограничения е неразрешено, показват от екипа на Зоопарк - Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР