Леонид Волков, който живее в Литва, е организирал президентската кампания

...
Леонид Волков, който живее в Литва, е организирал президентската кампания
Коментари Харесай

Сътрудник на Навални призова ЕС: Преследвайте парите на Путин!

Леонид Волков, който живее в Литва, е провел президентската акция на Навални през 2018 година Той съобщи във видеоразговор, че чака затварянето на Навални да усили известността му и рецензиите към Кремъл. Сътрудникът на Алексей Навални разгласи още, че битката продължава и прикани Европейски Съюз да отвърне на присъдата затвор на съветския опозиционер, като " преследва парите " на съветския президент Владимир Путин.

Хвърлянето на Навални в пандиза беше " част от тактиката ни ", разкри Волков. Той съобщи, че е по отношение на европейски държавни управления и институции за възможни нови наказания против Русия.

" Аз съм по този начин да се каже външния министър на Навални. Стратегията би трябвало да е да се преследват парите. Има доста пари на Путин в Европа ", сподели още Волков.

Ответните дейности " би трябвало да се съсредоточат върху тези пари. Преследването на тези пари, конфискуването на активите на най-близките другари на Путин, съдружниците, олигарсите на Путин ", сподели той.

Волков съобщи, че управлява към 180 души в 40 офиса на опозиционното придвижване на Навални в Русия и че продължава подготовката за парламентарните избори през септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР