Леонардо ди Каприо знае всичко. Съмняваме се, но така е

...
Леонардо ди Каприо знае всичко. Съмняваме се, но така е
Коментари Харесай

Том Харди с татуировка след загуба на бас с Лео ди Каприо


Леонардо ди Каприо знае всичко. Съмняваме се, само че по този начин е татуирано вечно на дясната ръка на английския артист Том Харди. Както може да се допуска татуировката е в резултат на бас.

Преди две години малко преди анонса на номинациите за „ Оскар" Том Харди споделя на Леонардо ди Каприо, "хващаме се на бас, че няма да съм номиниран за поддържаща роля" във кино лентата "Завръщането" ("The Revenant").

Героят от "Титаник" изрично твърди, че ще бъде номиниран и по тази причина упорства, че когато това стане Харди би трябвало да си направи татуировка "Лео знае всичко" ("Leo knows all"). Няколко дни по-късно Том Харди е в листата на номинираните за „ Оскар “ за най-хубава второстепенна роля, което значи, че той ще би трябвало да извърши желанието на Леонардо ди Каприо. Но единствено преди няколко дни видяхме Том Харди, че си е направил татуировката, а фотографът Ендрю Калистерио си направи селфи с английския артист и разгласява фотографията в Инстаграм. Така, че Том в действителност съблюдава думата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР