Леонардо ди Каприо скоро навърши 46 години. Като един истински

...
Леонардо ди Каприо скоро навърши 46 години. Като един истински
Коментари Харесай

Папараци хванаха Лео ди Каприо на плажа. Едни му се радват, други критикуват

Леонардо ди Каприо скоро навърши 46 години. Като един същински представител на зодия Скорпион, артистът постоянно е излъчвал специфична сила, а филмите му неслучайно се трансформират в шлагери. Въпреки всичко, Леонардо също е човек и заслужава отмора и занимания с другари.

Папараците съумяха да издебнат звездата от " Титаник " на плажа, до момента в който се радваше на приятни слънчеви моменти с близки. 46-годишният притежател на " Оскар " бе видян в Малибу, Калифорния, дружно с най-хубавия си другар, 35-годишният артист Емил Хърш. На фотосите няма диря от приятелката на Леонардо, която се споделя Камила.

Виж още:

От фрагментите излиза наяве, че приятелите са решили да плуват в океана, макар ниската температура на водата през тази част на годината. В същото време те демонстрираха своите бански с ярки щампи и кой работи интензивно върху себе си. Точно това бе мотив някои критици незабавно да скочат на Леонардо, като разискаха, че е още прекомерно млад и прочут, с цел да си разреши отпуснато тяло и бирено коремче. Други пък намират Лео за обаятелен, въпреки и с малко коремче, а не с плочки и супер фит тяло. 

От сп. напомнят, че през август 23-годишната Камила Мороне придружи гаджето си до плажа. През есента Камила беше обвинена в бременност, само че слуховете се разсеяха, откакто скоро звездата сподели плътно коремче. Моделът е неразделна с Леонардо от началото 2018 година, а всички знаем, че за холивудския красавец това е много дълго време.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР