Леонардо Ди Каприо ще изиграе 18-ия президент на САЩ Юлисис

...
Леонардо Ди Каприо ще изиграе 18-ия президент на САЩ Юлисис
Коментари Харесай

Ди Каприо ще играе президент на САЩ в нов филм на Спилбърг



Леонардо Ди Каприо ще изиграе 18-ия президент на Съединени американски щати Юлисис Грант в новия план на Стивън Спилбърг, оповестява The Hollywood Reporter.

Ди Каприо и Спилберг към този момент са работили дружно – през 2002 във кино лентата „ Хвани ме, в случай че можеш “. В новия план Ди Каприо ще бъде и продуцент – неговата компания Appian Way закупи правата върху биографията на президента Грант, дело на Рон Чернов.

Не се оповестява по кое време ще стартират фотосите.

В момента Спилбърг работи върху голям брой други планове – следващото продължание на „ Индиана Джонс “, римейк на „ Уестсайдска история “ и „ Черният ястреб “ по претекстове от комикси.

Ди Каприо пък се приготвя за фотосите на „ Веднъж в Холивуд “, режисиран от Куентин Тарантино и с присъединяване на Марго Роби и Брад Пит.

Юлисис С. Грант е 18-ият президент на Съединени американски щати, военачалник от армията на Съюза, за който се счита, че е изиграл решаваща роля за успеха на Севера в Гражданската война в Съединени американски щати. Служи като президент на Съединени американски щати два мандата – от 1869 до 1877 година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР