Леонардо ди Каприо показа страстна обич с новата си изгора

...
Леонардо ди Каприо показа страстна обич с новата си изгора
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо споделя страстен клинч с италианския модел Витория Черети, докато купонясват до 4:30 сутринта в нощен клуб на Ибиса

Леонардо ди Каприо сподели буйна любов с новата си възлюбена Витория Черети, до момента в който двойката показа целувка по време на скорошно посещаване в нощен клуб Hi Ibiza на испанския празненство остров.

Актьорът от A-списъка, на 48, и италианският модел, на 25, бяха видяни да се гледат влюбено, преди да слепнат устни, до момента в който купонясваха в шумното заведение до 4:30 сутринта.

 width=

Видео тук:



Витория, която е с 23 години по-млада от Леонардо, изглеждаше необикновено за вечерта в златна рокля без презрамки.

Красавицата, която е била модел на имена като Alexander McQueen и Versace, носеше косите си на опашка за вечерта.

Леонардо беше облечен в типичното си всекидневно облекло от черна тениска и подобаваща шапка, до момента в който се усещаше комфортно с модела.

Чао bella!

Не е ясно по кое време тъкмо Леонардо се е срещнал с Витория, само че те са били видени дружно във Франция в края на май, тъкмо когато беше премиерата на неговия филм " Убийците на цветната луна "   на фестивала в Кан.

Те също бяха видяни да отиват на следобедна среща със сладолед в Санта Барбара в края на август.

 width=

Посланикът на марката Balenciaga наподобява е добре осведомен с няколко членове от вътрешния кръг на Леонардо това лято, в това число модела на Fusion Нилам Каур Гил и модела на ДНК Меган Рош.

Когато Витория показа знойно слайдшоу в Instagram на 24 юни, хипотетичният пламък на някогашната детска звезда – моделът на IMG Джиджи Хадид – разяснява: " О, боже! "

Витория наподобява е разграничена със брачна половинка си, диджея на Tales of Us Матео Милери.

Брюнетката не е била снимана с 35-годишния италианец, роден в Ню Йорк - за който тя преди този момент назова " любовта на живота й " - от 29 декември.

Още през ноември Витория – която е щерка на дизайнерката Франческа Лазари – направи заглавия за реакцията си към историята на корицата на ELLE на непо-бебето Лили-Роуз Деп, където тя твърди, че " интернет се интересува единствено от това кое е вашето семейство.

" Получавам цялото " Тук съм и работя интензивно за това ", само че в действителност бих се радвала да видя дали бихте издържали през първите пет години от кариерата ми ", Витория – която може да се похвали с 1,5 милиона почитатели в Instagram/TikTok - написа през Instastory по това време.

Въпреки че двойката е била видяна да излиза доста пъти в предишното, източник сподели пред Us Weekly, " Лео и Джиджи към момента си приказват понякога и се виждат много постоянно, тъй като пътуват в сходни кръгове от другари.

" Те се почитат и се забавляват, когато са дружно, само че това не е видът обстановка, в която Джиджи би се примирила.

" Тя е повече от щастлива да живее самотния живот и да се концентрира върху щерка си и кариерата си. " Звездата споделя двегодишно дете Кхай с някогашния и някогашен член на One Direction Зейн Малик.

Леонардо е изпълнителен продуцент и играе ролята на завладяващия фермер Ърнест Бъркхарт в приветстваната от критиците уестърн драма на Мартин Скорсезе, разрастваща се през 20-те години на предишния век, Killers of the Flower Moon, която идва в лимитирани кина в Съединени американски щати на 6 октомври, последвана от по-широка премиера в САЩ/Великобритания на 20 октомври.

Във кино лентата с бюджет от 200 милиона $ за мистериозно убити членове на племето Осейдж в Оклахома - който в последна сметка ще се излъчва по Apple TV+ - също вземат участие Робърт де Ниро, Джеси Племънс, Лили Гладстон, Брендън Фрейзър и Джон Литгоу.

Адаптацията за огромен екран на нехудожествената книга на Дейвид Гран от 2017 година бележи шестия филм на яхтения природозащитник с носителя на Оскар след Вълкът от Уолстрийт (2013), Shutter Island (2010), The Departed (2006) и Бандите на Ню Йорк (2002).

В същия ден като излизането му в Санта Барбара с Витория, някогашната другарка на Лео, Камила Мороне, беше забелязана на соло излизане в Лос Анджелис.

26-годишната актриса - която е с 22 години по-млада от ди Каприо - излезе в лека и ефирна лятна рокля, направена от полупрозрачна бяла материя.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР