Леонардо ди Каприо подкрепи Камала Харис за президентския пост в

...
Леонардо ди Каприо подкрепи Камала Харис за президентския пост в
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо подкрепи кандидатурата на Камала Харис за президент, Бионсе говори на митинг

Леонардо ди Каприо поддържа Камала Харис за президентския пост в Съединени американски щати. Носителят на „ Оскар “ показа видео в своя профил в Instagram, в което намерено декларира поддръжката си за кандидатката на демократите, заяви Българска национална телевизия.

„ Изменението на климата убива Земята и унищожава стопанската система ни, нуждаем се от самоуверен проект, с цел да спасим стопанската система, планетата и себе си. Ето за какво ще гласоподавам за Камала Харис “, написа Ди Каприо. Ангажиментът на Ди Каприо към опазването на околната среда е прочут и посредством учредения от него през 1998 година „ Институт Леонардо Ди Каприо “ той е финансирал доста екологични акции и начинания.

В заглавието на обявата звездата назовава неотдавнашните разрушения от ураганите „ Хелене “ и „ Милтън “ „ неестествени, породени от изменението на климата “. След това той похвали амбициозните цели на Харис за реализиране на нулеви чисти излъчвания до 2050 година и развиване на зелена стопанска система. Отбелязва се, че като вицепрезидент Харис гласоподава по Закона за понижаване на инфлацията, забележителния закон за климата на президента Джо Байдън, който беше признат единствено с поддръжката на демократите. Актьорът упрекна Тръмп, че е изтеглил Съединени американски щати от Парижкото съглашение за климата и е изоставил „ сериозни ограничения за запазване на околната среда “. „ Тръмп продължава да отхвърля обстоятелствата и науката. Нуждаем се от водачи, които са подготвени да вкарат климатични политики, които ще оказват помощ за спасяването на планетата, и по тази причина на 5 ноември ще гласоподавам за Камала Харис “, добави филмовата звезда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР