Леонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo

...
Леонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро отново заедно на голям екран

Леонардо ди Каприо  Леонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на британски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски артист, притежател на една и Робърт де Ниро още веднъж ще се появят дружно на огромния екран след 24-годишна пауза. Те ще се съберат в новия филм на Мартин Скорсезе, заяви в. "Индипендънт ", представен от Българска телеграфна агенция. Филмът "Убийците на цветната луна " е по романа на Дейвид Гран.

Леонардо ди Каприо  Леонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на британски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски артист, притежател на една разгласи, че ще се снима във кино лентата с Робърт де Ниро, когато го представяше за премията за цялостни достижения на Гилдията на филмовите артисти.

Робърт де Ниро разгласи Ал Пачино за „ Икона на Америка “

Снимките на кино лентата ще стартират в Поухуска, Оклахома, напролет. В него Скорсезе ще работи за шести път с Ди Каприо и за 10-и с Робърт де Ниро. Двамата артисти не са се снимали дружно от "Стаята на Марвин " от 1996 година Те обаче се събраха в промоционалния късометражен филм на Скорсезе "Прослушването " през 2015 година

Сценарият е написан от Ерик Рот, основал "Форест Гъмп " и "Странният случай на Бенджамин Бътън ". Книгата на Дейвид Гран е за серия от убийства на хора от индианско племе, откакто в земите му е открит нефт.

Леонардо ди Каприо подарява 3 млн. $ за битка с горските пожари в Австралия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР