Леонардо ди Каприо купи къща от музиканта Ричард Мелвил Хол,

...
Леонардо ди Каприо купи къща от музиканта Ричард Мелвил Хол,
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо купи къща от Моби

Леонардо ди Каприо купи къща от музиканта Ричард Мелвил Хол, който целия свят познава като Моби, за близо 5 млн. $, оповестява Metro.

Луксозното жилище се намира в региона на Лос Фелиз, в Лос Анжелис. Домът е екипиран с 5 спални и 8 бани, 3 камини, има високи тавани и големи прозорци, позволяващи на светлината да придадат спомагателен шир на стаите.

Но с изключение на простора и прелестната градина, най-големият плюс на къщата е уединението което предлага. Домът има таен вход, а заобиколеният от големи дървета вътрешен двор, е добре предпазен от папараци. Освен спомагателните жилища за посетители, под къщата има и скрито подземно жилище със спалня и баня.

Моби закупува къщата, издигната през 1926 година преди две години и стартира огромен ремонт. Музикантът е платил 3,4 млн. $ за античния замък, само че несъмнено е на облага, продавайки я на Ди Каприо за сумата от 4,91 млн. $.

Освен че двамата създатели споделят обща пристрастеност към запазване на околната среда, към този момент са и съседи, защото Моби в действителност ще живее в съседство на Ди Каприо.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР