Леонардо ди Каприо и Мая Джама бяха забелязани да купонясват

...
Леонардо ди Каприо и Мая Джама бяха забелязани да купонясват
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо и Мая Джама се наслаждават на вечерта си в Ибиса, след като отрекоха слуховете, че са заедно

Леонардо ди Каприо и Мая Джама бяха видяни да купонясват в нощен клуб D10 в Ибиса в понеделник.

 width=

48-годишният артист от Титаник избра мрачно яке и светли дънки от деним, до момента в който се опитваше да отиде тайно с черна шапка, когато дойде на мястото.

Междувременно Мая показа в Инстаграм клипче, на което се вижда зад диджеите в известния клуб.



Водещият на " Острова на любовта " се любува на заслужена отмора след края на скорошния сериал.

Още през април Мая беше обвързвана с ди Каприо, когато беше забелязана да носи огърлица с надпис " Лeo ", само че побърза да анулира изказванията, когато беше видяна на неговата яхта за 150 милиона $ на крайбрежието на Амалфи предишния месец.

Мая беше непокорна пред лицето на слуховете за Лео, когато по това време влезе в обществените медии, с цел да напише: " Гледах си работата на отмора и споделих, че повече няма да отговарям/обръщам внимание на глупавите истории, само че би трябвало да спра в този момент... "

 width=

Още през февруари – и още един път във Firehouse – Леонардо купонясва и с Мая, и с Нийлам, като две вечери претърпяха всичко с първата.

Те бяха дружно на мястото на празненството на Лео преди премиите BAFTA, където се сблъскаха с хора като Джейми Фокс, Нийлам и Тарон Егертън.

След това на идната вечер двамата участваха на едно и също афтърпарти на BAFTA в клуба на членовете на Анабел, спонсорирано от английския Vogue и Tiffany & Co.

Впоследствие те бяха видяни както в Ню Йорк, по този начин и в Париж през идващия месец, само че Мая остана непокорна - а Лео мълчеше по отношение на всевъзможни изказвания.

Междувременно Нийлам, както и нейното пътешестване с яхта, беше забелязана да напуща Hôtel Costes в 1-ви регион на Париж, преди да се насочи към късна вечеря в Loulou на Rue de Rivoli във френската столица с неговия другар Tobey Maguire предишния месец.

Въпреки че и двете дами са с 18 - 20 години по-млади от Лео - те към момента биха били считани за " прекомерно остарели ", с цел да дават отговор на неговия модел на запознанства, защото беше маркирано по-рано тази година, че той наподобява има " предписание 25 " - нещо, което излезе нескрито, когато той беше обвързван с Eden Polani, 19г.

Както постоянно, слуховете за любовта към Лео шушукат толкоз, колкото и актьорската му кариера с друга скорошна връзка, идваща под формата на Джиджи Хадид, 28.

На същото котило като баша в четвъртък вечерта, предишния месец, Джиджи и Лео бяха видени да идват в Chiltern Firehouse в Лондон.

Това бе втората им поредна вечер в столицата, откакто отидоха на вечеря с родителите на Лео в China Tang предната вечер.

Съобщава се, че романтиката на двойката е изчезнала през февруари, само че макар очевидния завършек на късата им връзка, двамата са били видяни дружно няколко пъти през май и се твърди, че в последно време още веднъж излизат.

Преди Мая беше сгодена за баскетболната звезда Бен Симънс, макар че техният вихрен годеж завърши предходната година след осем месеца.

Както и Бен, Мая беше в профилна връзка със Stormzy. Романсът й с английския рапър изключително притегли вниманието, като почитателите подкрепяха две деца от фамилии на имигранти и тяхната история на триумфа.

В изявлението си за Vogue Мая, която е на половина шведка и на половина сомалийка, сподели за реакцията на романа си със Стормзи, който е от ганайски генезис: " Никой от нас в действителност не знаеше какъв брой значимо е това за избрана група хора ".

" И двамата бяхме супер амбициозни. И двамата бяхме от сходно образование и двамата бяхме просто дребни присадчици, които направиха нещо положително от себе си ".

Двойката се раздели през 2019 година след четири години и когато беше разпитана за раздялата им, тя сподели: " Беше прелестно, когато беше прелестно, а по-късно се продължихме напред ".

Разказвайки в детайли по какъв начин се оправя с раздялата, Мая призна: " Да, имам тази неучтивост. Не желая възмездие, просто желая постоянно да се чувстваш като " Толкова съм печален, че я изгубих. " Присъствието ми ще ти липсва поради отсъствието ми ".

" Най-доброто нещо, което можете да извършите, е да опитате и да извършите всичко, което ви е направило щастливи, преди да ги срещнете ".

Въпреки разрушеното си сърце, Мая разкри, че не е отлагала да излиза още веднъж на срещи.

Попитана дали към момента желае обич, тя разкри: " Да. Истинска обич. Това е всичко, което в миналото съм желала. Просто същинска обич. Искам най-хубав другар, в който да съм влюбена. И аз съм имала това преди ".

Публичният профил за запознанства на Нийлам беше относително заглъхнал, само че когато тя стана известна през 2015 година, се говореше, че е излизала със Зейн Малик.

Техният слухов разказ пристигна, откакто Зейн заряза годеницата си Пери Едуардс с текстово известие, преди да продължи с Нийлам.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР