Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да подхранват слуховете,

...
Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да подхранват слуховете,
Коментари Харесай

Хванаха Лео ди Каприо и Джиджи Хадид в интимен момент

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид не престават да подхранват слуховете, че нещо се случва посред им. Двамата бяха снимани в интимна непосредственост по време на частно празненство в Ню Йорк в понеделник.

Това е и първата фотография на 47-годишният артист с 27-годишния модел, оповестява , който разгласява извънредните фотографии.

Ако в действителност сред двамата се развива романс, това ще е първият път, когато носителят на " Оскар " се среща с жена на възраст над 25 години и която е майка . Наскоро Лео се раздели с модела Камила Мороне, тъкмо откакто тя стана на 25.

Снимките, снимани на празненство, проведено от другари на ди Каприо, демонстрират артиста, облечен в черна риза с пай ръкав и черна бейзболна шапка. Джиджи пък носи пай бял топ и необятни дънки  - типичното повърхностно облекло и на двете звезди. Те са седнали един против различен, разговаряйки в разгара на шумния ваучър. В един миг двамата даже се хващат за ръце .

Източник, непосредствен до двойката, сподели, че те се срещат, само че не бързат да задълбочават нещата . Двамата са имали както независими срещи, по този начин и няколко пъти са били в обща компания, само че все още не може да се каже, че са двойка .

В същото време Леонардо ди Каприо е прочут с това, че обича дългите връзки, които обаче в никакъв случай не приключват с брак . 99% от някогашните приятелки на артиста са манекенки с божествени тела, а измежду тях са Жизел Бюндхен и Бар Рафаели . Така се обрисува неговия явен афинитет към млади русокоски.

Единственото изненадващо в тази ситуация е възрастта на Джиджи Хадид . Тя има дъщеричка на 2 години от артиста Зайн Малик, с който са разграничени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР