Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид бяха уловени от фотографите

...
Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид бяха уловени от фотографите
Коментари Харесай

Ди Каприо и Джиджи Хадид вече не се крият

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид бяха уловени от фотографите по време на празненство на Седмицата на модата в Ню Йорк. Фоторепортери на „ Дейли Мейл “ са заснели двойката в миг, в който са седели дружно и са разговаряли, а на моменти са се хващали за ръцете. 

Вътрешен източник споделя за таблоида „ Пейдж Сикс ", че Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид са издигнали връзката си на идващото равнище. Според осведомени връзката им е станала по-интимна, макар че Ди Каприо и Хадид се пробват да не бързат. Актьорът прекарваше доста време с моделката, само че формалната версия бе, че " излизат като другари ". За хипотетичния разказ Ди Каприо и Джиджи Хадид стартира да се приказва след раздялата на артиста с Камила Мороне, с която той имаше 4-годишна връзка.  

Чаровният артист имаше славата на мъж, който не излиза с дами над 25 години. Джиджи Хадид обаче към този момент е на 27 години и има дете от предходна връзка с музиканта Зейн Малик. 
Слуховете за новата избраница на Леонардо се разискват в обществените мрежи. " Не е ли прекомерно остарял за една супермоделка? Той към този момент е на 47, а има единствено един „ Оскар “, написа телеграм каналът Dark Voice.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР