Леонардо ди Каприо е един от най-талантливите актьори на своето

...
Леонардо ди Каприо е един от най-талантливите актьори на своето
Коментари Харесай

Слуховете за връзка между Лео ди Каприо и Джиджи Хадид се превърнаха в meme

Леонардо ди Каприо е един от най-талантливите артисти на своето потомство, само че в попкултурата той ще остане прочут вечно с друго свое " достижение " - да излиза единствено с фотомодели или актриси до 25-годишна възраст.

От Жизел Бюндхен и Бар Рефаели до Камила Мороне - странната математика в любовния живот на Ди Каприо е въодушевила не едно и две meme-та онлайн, като в подфорума за инфографики на Reddit даже се появи образно доказателство за съществуването на възрастов " предел " на приятелките на артиста.



Затова когато американските издания Page Six и People разгласява информация, че Ди Каприо е почнал връзка с 27-годишната манекенка Джиджи Хадид, Twitter беше залят с смешки и мнения поради нарушеното " табу ".

Последната връзка на носителя на " Оскар " с Камила Мороне завърши през август 2022 година, откакто двамата прекараха близо пет години дружно. Мороне е с 23 години по-млада от някогашния си сътрудник, а по подигравка - краят на връзките им настъпи единствено два месеца откакто тя означи 25-тия си рожден ден.

Според Page Six - Леонардо ди Каприо към този момент има връзки с Джиджи Хадид, в чиято компания е видян по време на събитие от Седмицата на модата в Ню Йорк. Медията се базира на свои източници, съгласно които двамата " не бързат " във връзката си и " към момента се опознават ".

Слуховете обаче бяха задоволителни за превръщането на историята във meme-генератор.

Някои от мненията в Twitter подозират, че изтеклите фотоси от близостта сред Ди Каприо и Хадид са единствено PR-акция на екипа на артиста поради натрапчивите насмешки с подбора му на дами.

" Леонардо ди Каприо се демонстрира пред папараците с Джиджи Хадид, единствено с цел да заглуши мненията за 25-годишните му приятелки. След два месеца ще се появи отново с 20-годишна моделка, залагам на това ", разяснява жена в Twitter.

" Интернет изтормози Леонардо ди Каприо до таква степен, че да го накара да направи компромис и да излезе с жена на 27 години ", написа различен.

Някои от meme-тата се базират на данни от Гугъл Trends, в които се вижда много явен пик на търсенето на информация за възрастта на Джиджи Хадид през последните няколко дни.

" Инфлацията е толкоз тежка, че Лео ди Каприо към този момент излиза с 27-годишни ", майтапи се различен коментатор в Twitter.

Темата за любовните връзки на артиста беше вкарана и в сюжета на премиите Emmy, когато комикът от SNL Кенан Томпсън се обърна към актрисата Зендея от Euphoria и сподели: " Тя таман навърши 26 години, а 26 години е особена възраст за Холивуд. Достатъчно млада си, с цел да играеш гимназистка, само че си прекомерно стара, с цел да излизаш с Леонардо ди Каприо ".

" Лео ди Каприо след връзката с Джиджи Хадид, за която знае, че е на 27 ":

Leonardo DiCaprio after dating Gigi Hadid knowing she`s 27
— fullvikas (@not_vikash)
Доскоро Хадид беше във връзка със Зейн Малик - артист от някогашната английска група One Direction, от който тя има 2-годишна щерка. Отношенията им обаче са се разпаднали дефинитивно, откакто през 2021 година нейната майка Йоланда Хадид упреква Малик във физическо посягане по време на спор и завежда дело против него.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР