Леонардо да Винчи, Винсент Ван Гог, Йохан Себастиан Бах, Франсиско

...
Леонардо да Винчи, Винсент Ван Гог, Йохан Себастиан Бах, Франсиско
Коментари Харесай

Сърцето ми е чисто, целите ми - възвишени ♥ Мъж със Слънце в ОВЕН

Леонардо да Винчи, Винсент Ван Гог, Йохан Себастиан Бах, Франсиско Гоя, Джакомо Казанова, Ханс Кристиан Андерсен, Рахманинов, Самюел Бекет, Хитлер, Чарли Чаплин, Акира Куросава, Тенеси Уилямс, Серж Генсбург, Франсис Форд Копола 

(Vincent van Gogh, Self-Portrait, 1887, Art Institute of Chicago)

Битките не ме плашат. Аз нападам непосредствено и съм подготвен да се състезавам. Нетърпението ми е вродено. За мен всички средства са разрешени. Не извъртам нещата и не докосвам леко. Хитруването не е в моя жанр. Предпочитам да се разбираем, да си стиснем ръцете и да продължим. Мъжествен съм, без значение от специалността си.

Всичко ме изпълва с възторг, тъй като обичам живота. Той е превъзходен! Посветил съм се на приключенията и идеалите си като истински рицар в блестяща ризница. Аз съм едно положително момче. Сърцето ми е чисто, а задачите ми - даже когато са непостижими, възвишени. Горя от предпочитание да се сблъсквам с провокациите в живота, тъй като непрекъснато диря нови територии, които да завладея. Кумирът в детството ми бе смелият, всевластен и сензитивен отшелник. Винаги надвивам с разсъдък и храброст. Само ми дайте опция да се изявя!

Жизнен по природа, аз съм във вихъра на всяко начинание. Непрестанно ми хрумват хрумвания, само че желая другите да ги осъществят. Нямам време, с цел да извърша всички свои хрумвания. Не ме смятайте за безконтролен. Старая се да бъда колкото е допустимо по-ефективен. Работя и работя бързо и в случай че това значи да оставя детайлностите на другите, дано бъде по този начин. Аз просто си правя работата. Избирам нов метод към нещата и имам свежи хрумвания за решение на всеки проблем. 

С хората съм добър и ги вдъхновявам с сила и въображение. Може да съм прекомерно упорит, само че се считам за пионер и водач, а хората постоянно би трябвало да бъдат насърчавани, с цел да преодолеят разстройването си. Каквото и да се случи, аз жадувам да видя осъществени всички мои хрумвания. Ще се боря за това, в което имам вяра, даже да е съдено да измина път, изпълнен с сложни трудности. Има ли спънки за превъзмогване - аз съм отсреща! Бързо се нервирам, само че и бързо ми минава. След това мога да се дръзвам на нещата, които са ме вбесили. Не съм озлобен, само че моята импулсивност постоянно ме разгорещява. Знам, че работя преждевременно, само че се старая да изляза по някакъв метод от усложненията, в които попадам. Животът е едно невъобразимо премеждие. Трябва да умееш да поемаш опасности, с цел да спечелиш.

Търся жена, която не се опасява да рискува и би се доверила на човек, за който живота е едно безспирно предизвикателство. Искам тя да бъде дама, да ме насърчава и да не се плаши от всекидневните борби. Не се тормозя, в случай че ми основава компликации - ще устоя.

От: „ Планетите на  любовта ”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. „ Хемус ”
Картина: Vincent van Gogh, Self-Portrait, 1887, Art Institute of Chicago, en.wikipedia.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР