Леонард Глен Франсис, по-известен като Дебелия Леонард“, е висок 6

...
Леонард Глен Франсис, по-известен като Дебелия Леонард“, е висок 6
Коментари Харесай

Офицери от ВМС на САЩ, които споделят военни тайни, виждат отхвърлени присъди за углавни престъпления

Леонард Глен Франсис, по-известен като „ Дебелия Леонард “, е висок 6 фута, 3 инча и тежи 350 паунда, някогашен чиновник в защитата на Малайзия, който подкупва стотици офицери от Военноморски сили за класифицирана информация в продължение на повече от 20 години. В последна сметка той измами държавното управление на Съединени американски щати и американските данъкоплатци с минимум 35 милиона $, до момента в който не беше хванат в спецоперация през 2013 година След ареста на Франсис близо 1000 военноморски офицери бяха подложени на инспекция, в това число 91 адмирали. Федералните прокурори повдигнаха наказателни обвинявания против 34 обвинени.

В това, което се трансформира в един от най-големите кавги в историята на американския флот, Франсис подкупи офицерите от флота с обилни ястия, скъпи дарове и оргии в подмяна за класифицирана информация за националната сигурност.

Снимка без дата на Леонард Глен Франсис, притежател на основаната в Сингапур компания за морски услуги Glenn Defense Marine Asia. (Досиет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР