Леон Маршан впечатли всички с постиженията си на световното първенство

...
Леон Маршан впечатли всички с постиженията си на световното първенство
Коментари Харесай

Леон Маршан: Последната седмица беше чудо

Леон Маршан впечатли всички с достиженията си на международното състезание по плуване във Фукуока (Япония). Французинът завоюва златото на 200 и 400 метра съчетано плуване, както и на 200 метра бътерфлай. Хеттрик, който донесе на 21-годишния Маршан оценката за най-хубав плувец на шампионата и парична премия от 90 000 $ (82 000 евро).

Младият гений заключи впечатляващата седмица за него с пост в twitter. „ Миналата седмица беше филм ", написа роденият в Тулуза плувец.

За да илюстрира невероятното си показване, той разгласява фотографията на подиума на 400 метра съчетано плуване, където Майкъл Фелпс подвига ръката му. Именно негов връх съумя да усъвършенства френския плувец в дисциплината. Той приключи с време 4:02.50, с което усъвършенства достижението на американската легенда от Олимпийските игри през 2008 година в Пекин със секунда и 32 стотни.

Last week was a movie
— ️Léon️ (@leon_marchand)

Маршан усъвършенства това 15-годишнo достижение пред очите на самия Майкъл Фелпс, който беше на шампионата като коментатор за американската телевизия NBC.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР