Лео Санта Крус (37-1-1, 19 КО) по убедителен и очакван

...
Лео Санта Крус (37-1-1, 19 КО) по убедителен и очакван
Коментари Харесай

Нов шампион в категория супер перо на галата на Уайлдър - Ортис

Лео Санта Крус (37-1-1, 19 КО) по безапелационен и предстоящ метод завоюва овакантената купа и стана супершампион на Световната боксова асоциация в категория " супер перо ". Това се случи със съдийско решение против Мигел Флорес (24-3, 12 КО) - 117-110, 117-110, 115-112 - на галавечерта в Лас Вегас, чието главно събитие бе борбата на Дионтей Уайлдър с Луис Ортис.

Флорес бе изгубил два от последните си четири дуела и не бе доста ясно по какъв начин по този начин Асоциацията го бе сложила към момента на второ място в ранглистата си. Той стартира нападателно срещата, само че това единствено го направи по-лесна цел за Санта Крус, който с левите си крошета нямаше проблем да намира главата на противника.

В последна сметка успеха бе безапелационна, само че почитателите на категорията надали биха повярвали, че Санта Крус ще може да се мери по умения с първенеца на Световния боксов съвет Мигел Берчелт. И без това двамата мъчно биха се изправили един против различен, защото са част от разнообразни промоционални компании.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР