Лео Меси ще продължи кариерата си в американския Интер Маями

...
Лео Меси ще продължи кариерата си в американския Интер Маями
Коментари Харесай

Лео Меси ще продължи в Америка

Лео Меси ще продължи кариерата си в американския " Интер Маями " от щатската Мейджър лига, заяви Би Би Си. Според английската социална медия аржентинецът е пренебрегнал великодушната оферта на саудитския " Ал Хилал " за над 400 милиона $ годишно и отива в щата Флорида.

Това е първият случай, в който Меси ще играе професионално отвън Европа, той от дребен отпътува за " Барселона " от родния Росарио.

Още преди седмици стана ясно - по информация на Би Би Си още веднъж, че №10 няма да се върне в Каталуния, защото Барса не може да оформи със заплатата на величието финансова рамка, която да дава отговор на условията на Ла Лига. Независимо, че е бил подготвен да понижи претенциите си.

А роля за отхвърлянето на умопомрачителното предложение от " Ал Хилал " е изиграла и брачната половинка му, поради обществените и културни провокации в Саудитска Арабия.

Съсобственик на " Интер Маями " е Дейвид Бекъм. Има нечиста сделка, че клубът от щата Флорида ще преостъпи Меси на " Барселона ", по този начин ще се заобиколи финансовият феърплей. Засега обаче такава маневра не се удостоверява.

Скоро се чака публично удостоверение за прекосяването в Маями със свободен трансфер от " Пари Сен Жермен ".

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР