Лео Меси получи травма и беше принудително заменен в мача

...
Лео Меси получи травма и беше принудително заменен в мача
Коментари Харесай

Лошо, Меси се контузи

Лео Меси получи контузия и беше наложително сменен в мача на неговия Интер (Маями) против ФК Торонто от следващия кръг на Мейджър лийг сокър. Аржентинската звезда напусна терена в края на първото полувреме, само че това не се оказа съдбовно за " чаплите ", които завоюваха с 4:0 и заемат 13-о място в класирането на Източната конференция.

Меси не игра в предходния мач на Интер - успеха с 3:2 над Спортинг Канзас Сити, само че през днешния ден се завърна измежду титулярите. Световният първенец в няколко обстановки сподели блестящата си техника, а един път остави на тревата двама противникови футболисти, които се опитваха да го спрат.

В 37-ата минута Меси изиска промяна и отстъпи мястото си на Робърт Тейлър, като преди този момент постави капитанската лента на ръката на ДеАндре Йедлин. Лео остана известно време на скамейката, след което напусна стадиона. Контузията не наподобява сериозна и най-вероятно става дума за мускулно разтежение.

Малко преди Меси поради контузия беше заменен и Жорди Алба. Интер обаче поведе в самия завършек на полувремето с попадение на Факундо Фариас. В 54-ата минута Тейлър удвои след асистенция на Ноа Алън, а друга запаса - Бенджамин Кремаски, направи резултата типичен в 73-ата минута. Разгрома оформи Робърт Тейлър в 87-ата минута.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР