Лео Меси е част от Интер Маями от около месец

...
Лео Меси е част от Интер Маями от около месец
Коментари Харесай

Бодигардът на Лео Меси, който го пази дори по време на мач

Лео Меси е част от Интер Маями от към месец и за това време не престава да провокира възторг в Съединени американски щати след всеки един мач на тима.
 Лионел Меси и документалната поредност за живота му по Apple TV+
Изненадата, която Лео Меси готви

Ще забележим ли филм за живота му

Аржентинецът даже съумя да донесе първа купа в историята на основания от Дейвид Бекъм футболен тим. Фенската нервност към Меси е голяма и всеки желае да се снима, или пипне един от най-хубавите футболисти в историята.

Това обаче не е по никакъв начин лесна задача, тъй като Лео Меси има личен телохранител, който се грижи никой да не го приближава. Интересното е, че не става дума за охранител, който да пази футболиста в свободното му време, а за подобен, който е с него даже по време на мачовете.

— News &
Впечатление прави, че охранителят на Меси обикаля край страничната линия по време на последните мачове на Интер Маями, наподобявайки жарък футболен треньор. На видеа в обществените мрежи се вижда по какъв начин той следи Лео Меси с взор непрекъснато и е подготвен да влезе на терена, в случай че някой почитател реши да нахлуе и се насочи към аржентинеца.
 Дженифър Ермосо - целувката ѝ с Луис Рубиалес и за какво всички приказват за футболистката след финала на международното състезание по футбол за дами
Целувката след финала на Световното, за която всички приказват

След финала на международното състезание по футбол за дами

Дори когато се насочва към клубния рейс, Меси е в компанията на охранителя си, който се грижи никой да не пипа аржентинеца по време на фотоси с почитатели. Самоличността на охранителя все още не е ясна, само че според GiveMeSport той е бил назначен персонално от Дейвид Бекъм.

During Inter Miami matches, Leo Messi is followed by an ex-US Navy Seal for maximum security.

The bodyguard is a martial arts, boxer and taekwondo expert. He can be seen even following him during matches.

Появяват се и изказвания, че охранителят на Лео Меси е бил част от американските специфични елементи и даже се е сражавал за родината си в Ирак и Афганистан.
 Лео Меси влезе в историята - към този момент е най-титулуваният футболист
Лео Меси е в историята - ето по какъв начин и за какво

Аржентинецът печели всичко

Назначаването на човек, който да пази аржентинеца от почитатели, нахлули на терена, не е изненада, тъй като още през юни  заяви, че сигурността в клуба ще бъде нараснала. Няма по какъв начин да е иначе в случай, че в тима бяха привлечени също по този начин футболисти като Жорди Алба и Серхио Бускетс. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР