Лео ди Каприо отдавна си е изградил имидж на вечния

...
Лео ди Каприо отдавна си е изградил имидж на вечния
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо излиза с доведената дъщеря на Ал Пачино

Лео ди Каприо от дълго време си е построил имидж на безконечния ерген, който сменя дамите през няколко месеца, а те всички са в общи линии от един вид – млади, красиви, за предпочитане манекенки и по опция русички.

Настоящото му младо гадже се вписва в този вид. Новата тръпка на Лео е Камила Мороне, която е на 20 години, стройна, красива, руса, пишат от eva.bg. Но има една нова и много забавна детайлност - Камила е доведена щерка на Ал Пачино. Нейна майка е 42-годишната Лусила Сола, която от близо осем години е със 77-годишния Пачино.



Пачино е взел участие интензивно в развъждането на Камила и въпреки да няма брак с майка ѝ, умерено би могъл да мине за неин доведен татко. Леонардо ди Каприо ще би трябвало да е нащрек с това момиче, другояче рискува да си навлече гнева на Кръстника.

43-годишният Ди Каприо бе сниман от папараци да се прегръща и целува с Камила Мороне този уикенд по време на музикалния и арт фестивал Coachella. Двамата имаха VIP пропуски за шоуто на Еминем. Тепърва ни следва да разберем какъв брой ще продължи тази връзка на носителя на Оскар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР