Лео Бокерия разкрива начина, по който може да достигне 100-годишна

...
Лео Бокерия разкрива начина, по който може да достигне 100-годишна
Коментари Харесай

Руският академик разкри къде се намира човешката душа

Лео Бокерия разкрива метода, по който може да доближи 100-годишна възраст

Лео Бокерия е определил местоположението на човешката душа, оповестяват международните издания. Той е президент на Националния медицински проучвателен център по сърдечно-съдова хирургия " Бакулев ", президент на общоруската социална организация " Лига на здравето на нацията ", учен на Руската академия на науките.

" Често ме питат къде се намира душата. Аз споделям, че тя се намира в кръвоносната система. Когато кръвоносната система спре, тя си отива ", счита кардиологът.

В скорошно изявление Бокерия разкрива метода, по който може да доближи 100-годишна възраст. Той разказва придвижването и позитивния взор към света като условия, които ще оказват помощ за обезпечаване на дългоденствие.

" Не споделям, че би трябвало да простите на всички, просто се пазете от ненужните хора. Вярвам, че това е фокус върху живота ", - споделя лекарят.

Преди това Бокерия посъветва страдащите от COVID-19 да четат на глас по 15 минути на всеки час. Според учения това упражнение оказва помощ за възобновяване на дихателните мускули след заболяването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР