Лентите за лифтинг на лицето са продукт, който има за

...
Лентите за лифтинг на лицето са продукт, който има за
Коментари Харесай

Жените са луди по т.нар. "тиксо" за лице?

Лентите за лифтинг на лицето са артикул, който има за цел краткотрайно да повдигне отпуснатата кожа на бузите, челюстта и шията и да сътвори по-гладък тип, който ще накара всички да се чудят по какъв начин внезапно сте се подмладили. Фейслифт лентата се състои от шнур с две пластмасови елементи в самия край. Професионалните гримьори и звездите я употребяват, с цел да скрият увисналата кожа на бузите, челюстта и даже шията, откогато е основана още през 1969 година

Това е безвредна опция на хирургичните процедури, които могат внезапно да трансформират чертите на лицето ви и да оставят белези. Благодарение на този способ, можете да ободрите външния си тип, в случай че ви следва значимо събитие или просто желаете смяна.

TikTok звездата и еластичен хирург Антъни Юн прави нормалното си просветително и занимателно наличие, само че неотдавна страртира серия на име REAL OF SUS?. Там той изследва и развенчава хакове за хубост, оповестени от тиктокъри и инфлуенсъри.

В малко видео Антъни разгадава мистерията към фейслифт лентите. Първоначално виждаме жена на междинна възраст по халат, която ни демонстрира шнур с пластмасови краища. Тя прикрепя пластмасов край към края на скулата си, тъкмо под линията на косата, слага връвта в задната част на главата си и прикрепя втория пластмасов край към другата скула.

А резултатът е удивителен - дамата към този момент наподобява с 15 години по-млада!

Лентата изглажда лицето, челюстта и шията ѝ, трансформирайки я в радикално друг човек и оставяйки Антъни и нас без думи. Изумен от тази фантастична промяна, Антъни даже вади хирургическите си очила, с цел да се увери, че резултатът е действителен.

Да, несъмнено е истина, а не монтаж!

В мненията си Антъни в резюме изяснява, че тези ленти за лифтинг на лицето се употребяват постоянно в Холивуд от известни хора. Докторът прибавя, че би трябвало да сме наясно, че лентите за лифтинг на лицето са единствено краткотрайно решение на стареенето.

Имайте поради, че преди да си поръчате ленти за лифтинг е добре да проучите в детайли пазара и да сравните разнообразни артикули, както и отзивите от другите купувачи, когато пазарувате онлайн.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР